Code

Gezicht achter Code

Code van TaalCode hoort bij Ralf de Kleine. Hij werkt sinds 1999 in de ICT, waarvan ruim acht jaar als senior-developer (ontwikkelaar). Verschillende cursussen en tientallen projecten maakten van Ralf een specialist binnen zijn vakgebied. Hij werkt in de meest uiteenlopende branches en organisaties, van gezondheidszorg en industrie tot dienstverlening aan het midden- en kleinbedrijf.

Kennis en informatie

TaalCode biedt oplossingen op het gebied van organisatie-inrichting en informatievoorziening. Precies waar deze tijd om vraagt. Ralf de Kleine is als geen ander bekend met de bedrijfsprocessen die schuil gaan achter de programmatuur. Vanzelfsprekend is die kennis van groot belang bij nieuw uit te voeren opdrachten. Hij is duidelijk en doortastend. Stippelt zijn eigen weg uit in de ICT-wereld. Dat uit zich in de ontwikkeling van vrije producten en het schrijven van blogs. Kennisdeling is voor Ralf belangrijk.

Vakverbreding

Om bij te blijven, verlegt TaalCode zijn werkgebieden. Kennis van nieuwe technieken en toepassingen is daarbij onontbeerlijk. Ralf werkt actief aan vakverbreding en scholing. Hij volgt technische seminars, leest vakliteratuur en overlegt met andere ICT-specialisten en -kenners.